Overige video's

Italiaanse tonijnsalade met tomatendressing

6 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g

Bereiden

  1. Kook de pasta met zout beetgaar. Giet af en laat iets afkoelen.
  2. Kook de boontjes 5 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over.
  3. Meng alle ingrediënten voor de salade en maal er peper over.
  4. Pureer de ingrediënten voor de dressing en schep deze luchtig door de salade.

Variatie

Breid de salade eens uit met: - focaccia of ciabatta met een dip van 8 eetlepels olijfolie gemengd met 2 eetlepels balsamicoazijn - zwarte en groene olijven zonder pit - reepjes ansjovisfilet - plakjes komkommer - plakken tomaat belegd met mozzarella en blaadjes basilicum - rucola met olijfolie, citroensap en geroosterde pijnboompitten - gedroogde tomaten op olie, in reepjes gesneden

Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.