Overige video's

Italiaanse tomatensaus

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en de knoflook. Schep de tomaten, winterwortel en bleekselderij erdoor en bak kort mee. Voeg een handje platte peterselie toe en breng op smaak met zout en peper.
  2. Breng het geheel aan de kook en stoof zachtjes 20-25 minuten. Voeg een scheut water toe als de saus te dik blijft. Roer regelmatig door.
  3. Schep de basilicum erdoor en pureer de saus met een staafmixer.

Bereidingstip

Vervang de peterselie en basilicum door 2 laurierblaadjes en een paar takjes tijm. Verwijder deze kruiden voor het pureren.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.