Overige video's

Italiaanse schnitzel (scaloppine al limone)

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
8 g

Bereiden

  1. Snijd dikke filetlapjes eerst horizontaal doormidden. Rol de filetlapjes tussen twee stukjes vershoudfolie zeer dun uit.
  2. Meng wat zout en peper door de bloem en haal het vlees er licht doorheen. Verhit de olie met 2 eetlepels boter en bak hierin het vlees aan beide kanten lichtbruin.
  3. Haal het vlees uit de pan en voeg de wijn, citroensap, -rasp en de rest van de boter toe. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Voeg de peterselie toe zodra de boter gesmolten is. Leg het vlees terug in de pan en verwarm zachtjes 2-3 minuten. Serveer met plakjes citroen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.