Overige video's

Italiaanse runderstoof

2 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
7 g
Vezels 4 g
Zout 4,6 g

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit de ui en knoflook 2-3 minuten. Schep de bleekselderij, pancetta en biefreepjes erdoor en bak nog 2-3 minuten.
  2. Voeg de tomatenblokjes met sap, de balsamicoazijn en rozemarijn toe en stoof zachtjes 12-15 minuten. Meng de olijven erdoor. Lekker met ciabattabrood of pasta.

Bereidingstip

Vervang de rozemarijn in dit recept door 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden.

Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
7 g
Vezels 4 g
Zout 4,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.