Overige video's

Italiaanse pannenkoek met olijven

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
10 g

Bereiden

  1. Doe de pannenkoekmix in een kom.Voeg de helft van de melk toe en klop tot een glad beslag.
  2. Mix de eieren en de rest van de melk door het beslag en zet het 15 minuten apart.
  3. Verhit een scheutje olie en roerbak hierin de olijven, gedroogde tomaten, kerstomaten, oregano en zout en peper 2-3 minuten. Houd warm.
  4. Verwarm een beetje olie in een koekenpan en bak van een dun laagje beslag een pannenkoek. Houd warm en bak tot het beslag op is.
  5. Verdeel het olijven-tomatenmengsel met mozzarellablokjes over de pannenkoeken. Garneer eventueel met verse oregano.

Bereidingstip

Vervang de meergranenpannenkoekmix door eierpannenkoekmix en volg de aanwijzingen op de verpakking.

Neem in plaats van de mozzarella roomkaas,feta of gorgonzola.

Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.