Overige video's

Italiaanse maaltijdsoep met tortellini

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 530 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
13 g
Vezels 5 g
Zout 3,2 g
Hoofdingrediënten Tomaat (204) Bleekselderij (164)

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook circa 4 minuten.
  2. Voeg de tomaten, bleekselderij, steeltjes van de basilicum en de bouillon toe en kook circa 10 minuten.
  3. Kook intussen de tortellini beetgaar.
  4. Pureer de soep met een staafmixer, roer de slagroom erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  5. Serveer de soep met de tortellini, basilicumblaadjes en besprenkel met olijfolie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 530 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
13 g
Vezels 5 g
Zout 3,2 g
Hoofdingrediënten Tomaat (204) Bleekselderij (164)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.