Overige video's

Italiaanse karbonade met tomatensaus en broccoli

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
12 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven op 175°C.
  2. Bestrooi de karbonades rondom met zout en peper. Meng de paprikapoeder met de oregano en olie en bestrijk hier de karbonades mee.
  3. Verwarm een grillpan en rooster de karbonades om en om mooi bruin. Leg de karbonades met de jus in een ovenschaal.
  4. Verwarm de tomatensaus en giet deze om de karbonades.
  5. Verdeel de mozzarella over de karbonades en bak ze nog circa 20 minuten in de oven.
  6. Kook intussen de broccoli beetgaar in water met wat zout.
  7. Serveer de broccoli bij de karbonades.
  8. Lekker met pasta of rijst.

Bereidingstip

Neem in plaats van schouderkarbonades saucijzen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
12 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.