Overige video's

Italiaanse kaasfondue met Parmezaanse kaas en mozzarella

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en bak hierin de kastanjechampignons 2-3 minuten. Breng de witte wijn met de sjalotjes en knoflook aan de kook.
  2. Voeg alle kaas al roerend in gedeelten toe en laat smelten. Meng de maizena met een beetje water en bind het kaasmengsel ermee. Schep de Italiaanse kruiden erdoor.
  3. Serveer de fondue met de kastanjechampignons en de overige ‘dippers' eromheen.

Bereidingstip

Voor een niet-vegetarische versie zijn dikke repen ham ook lekker om te dippen.

Gebruik je favoriete wijn voor de kaasfondue en schenk die wijn vervolgens ook in je glas. Wel zo handig en lekker. Kenners kiezen vaak voor wijnen uit de Elzas, zoals een Riesling of Pinot Gris. Een andere optie is een Sauvignon Blanc uit het Italiaanse Friu.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.