Overige video's

Italiaanse hamburgers

8 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
6 g

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit de ui circa 5 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak nog 1/2 minuut mee. Laat dit afkoelen.
  2. Kneed het gehakt goed door met de pesto en het uienmengsel. Breng op smaak met zout en peper en voeg genoeg verkruimelde beschuit of paneermeel toe om het gehakt niet te veel te laten plakken.
  3. Vorm 8 hamburgers van het gehakt en laat deze in de diepvries afgedekt met folie circa 30 minuten opstijven.
  4. Rooster de hamburgers om en om op de barbecue in circa 8 minuten gaar.
  5. Snijd de ciabattabroodjes open en beleg ze met een plak tomaat en een paar blaadjes basilicum.
  6. Leg er een hamburger tussen en serveer direct.

Bereidingstip

Gebruik deze marinade ook voor kipfilet of ribkarbonade.

Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.