Overige video's

Italiaanse groentesoep met Parmezaanballetjes

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 775 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
14 g

Bereiden

  1. Kneed de helft van de kaas door het gehakt en vorm er kleine balletjes van.
  2. Verhit de olijfolie in een soeppan en bak hierin de spekblokjes, knoflook en ui 5 minuten.
  3. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze even mee. Schep de wortel, kool en Italiaanse kruiden erdoor.
  4. Giet de bouillon erbij en roer de pasta en gehaktballetjes erdoor.
  5. Kook de soep met deksel op de pan zachtjes 20 minuten. Serveer de soep met ciabattabrood. Sprenkel er olijfolie over en bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas.

Variatie

In plaats van gedroogde Italiaanse kruiden kun je ook 2 eetlepels groene of rode pesto toevoegen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 775 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
14 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.