Overige video's

Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus

8 gemiddeld hapje, snack, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kneed het rundergehakt met 1 eetlepel Italiaanse kruiden, knoflook, het ei, de gedroogde tomaatjes, 2-3 eetlepels paneermeel en wat zout en peper.
  2. Vorm er met vochtige handen kleine balletjes van en rol door paneermeel gemengd met Italiaanse kruiden.
  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de gehaktballetjes op middelhoge stand in circa 4 minuten goudbruin.
  4. Voeg de inhoud van het blik tomatenblokjes toe en laat circa 10 minuten zachtjes stoven.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.