Overige video's

Italiaanse bol met ham-eiragout

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 680 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
17 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Snijd met een scherp mes de kapjes van de broodjes en hol ze uit.
  2. Verhit de boter en fruit hierin de ui. Voeg de kerriepoeder en bloem toe en bak deze 2-3 minuten mee.
  3. Giet de melk er in gedeelten bij en roer tot een gladde saus. Verdun de saus als deze te dik is met een extra scheutje melk of water.
  4. Schep de rauwe en gekookte ham, peterselie en eieren erdoor en breng op smaak met zout en peper. Vul de broodjes met de ragout en zet de kapjes erop.

Bereidingstip

Vervang de Italiaanse bollen door meergranenbollen.

Laat het overgebleven broodkruim drogen en gebruik later als paneermeel.

Voedingswaarde p.p.
Energie 680 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
17 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.