Overige video's

Involtini-spiesen met pancetta en oregano

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
4 g
Vezels 2 g
Zout 1,5 g
Hoofdingrediënten Pancetta (43) Rauwe ham (117)

Bereiden

  1. Leg een stuk folie op de schnitzels en klop ze iets platter met een vleeshamer of de bodem van een pan. Hak 1 eetlepel van de oregano en 1 teentje knoflook fijn.
  2. Meng met de pancetta, het ei, broodkruim en een snuf zout. Verdeel dit mengsel over de schnitzels, rol op en steek vast met een prikker.
  3. Verwarm de ovengrill. Snijd de gevulde schnitzels in drieën, verwijder de prikker en rijg 3 rolletjes dwars aan een spies, afgewisseld met de blokjes brood.
  4. Bestrijk met olijfolie en bestrooi de spiesen met zout en peper. Rooster circa 15 minuten op een bakplaat in het midden van de oven en keer halverwege om.
  5. Pureer intussen de rest van de knoflook met een snuf zout. Voeg de rest van de oregano, een scheutje olijfolie en het citroensap toe en meng goed.
  6. Serveer deze saus bij de involtini. Garneer met extra blaadjes oregano en partjes citroen. Lekker met penne of spaghetti met kruidenolie.

Bereidingstip

Dit gerecht is ook lekker met een saus van gesmolten boter met daarin gebakken salie.

Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
4 g
Vezels 2 g
Zout 1,5 g
Hoofdingrediënten Pancetta (43) Rauwe ham (117)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.