Overige video's

Involtini met gorgonzola en spinazie

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
17 g
Vezels 0 g
Zout 3,4 g

Bereiden

  1. Leg de schnitzels naast elkaar op het werkvlak en bestrooi ze met peper. Verdeel de spinazie erover en leg ze goed plat. Verdeel hierover de gorgonzola en rol de schnitzels strak op. Rol ze in een plak ham en steek vast met een prikker.
  2. Verhit de olijfolie en bak hierin de rolletjes op een lage stand in 8-10 minuten rondom gaar. Lekker met aardappeltjes en geroerbakte venkel.

Wijnadvies

Dit recept is een aanrader met een Italiaanse bianco: Pirovano Pinot Grigio.

Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
17 g
Vezels 0 g
Zout 3,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.