Overige video's

Insalate - Tonijn met geroosterde venkel
Insalate - Tonijn met geroosterde venkel
(0)

Insalate - Tonijn met geroosterde venkel

Categorie voorgerecht, bijgerecht
Personen 10 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 105 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g

Bereiden

  1. Snijd 2 venkelknollen in plakken van circa 1/2 cm en schep om met wat olie.
  2. Leg ze op een ingevette bakplaat en rooster de venkel onder de ovengrill in een paar minuten licht- bruin.
  3. Neem uit de oven en laat afkoelen.
  4. Snijd 2 gegrilde paprika's uit pot in repen en laat 2 blikjes tonijn op water uitlekken.
  5. Schep dit samen met een bosje grof gehakte platte peterselie en 20 gram geroosterde pijnboompitten door elkaar.
  6. Breng op smaak met olijfolie, balsamicoazijn, zout en peper.
Voedingswaarde p.p.
Energie 105 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.