Overige video's

Ingelegde komkommer
Ingelegde komkommer
(0)

Ingelegde komkommer

Lekker als bijgerecht bij een pikante maaltijd: ingelegde komkommer. Tip: maak wat extra, want ingelegde komkommer is ook lekker op de boterham!
Categorie bijgerecht
Personen 1 stuks
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd in plakjes. Bestrooi licht met zeezout. Verwarm 150 ml water en wittewijnazijn met de suiker tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen.
  2. Plet het korianderzaad en peperkorrels met de zijkant van een mes of in een vijzel. Schep met de uiringen en citroenrasp en sap door de komkommer.
  3. Schep over in een grote schone afsluitbare pot en giet de afgekoelde marinade erover. Als de komkommer nog niet onder staat, voeg dan nog een beetje water toe. Sluit de pot en schud een beetje. Laat minimaal 1 dag in de koelkast op smaak komen. Lekker op een boterham met kaas, vis of vlees en bij een pikante maaltijd.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.