Overige video's

Indische soto ajam

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
8 g

Bereiden

  1. Maal de ui, knoflook, koriander, kurkuma en gember in een keukenmachine tot een pasta.
  2. Verhit de olie in een soeppan en bak hierin de kruidenpasta kort.
  3. Voeg de bouillon, kippenpoten, kipfilets en het citroengras toe en laat circa 1 uur sudderen op een lage stand.
  4. Neem alle kip uit de pan, verwijder het vel van de kippenpoten en trek het vlees met 2 vorken uit elkaar.
  5. Schep de bouillon in 4 grote kommen en serveer met de kip, rijst, taugé, uitjes en ei.
  6. Breng eventueel verder op smaak met ketjap.

Wijnadvies

Sensas rosé.

Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Jolanda van Vugt 20-03-2017
Verrukkelijke soep!!!
Oklahoma 30-04-2016
Zeer rijke, volle soep. Met een beetje rijst erdoor, een complete maaltijd.