Overige video's

Indische nasi goreng

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
4 g

Bereiden

  1. Wrijf de sjalotjes, knoflook en rode peper fijn in een vijzel of pureer in een keukenmachine tot een boemboe.
  2. Verhit de olie in een wok en voeg de boemboe toe. Laat iets indikken.
  3. Voeg de kipblokjes toe en roerbak 3-4 minuten. Schep de prei en wortel erdoor en roerbak nog 2-3 minuten.
  4. Klop de eieren los met de melk en schep met de trassi door het kip-groentemengsel.
  5. Voeg de gare rijst in gedeelten toe en roerbak met scheutjes ketjap naar smaak totdat de nasi goreng goed warm is.
  6. Schep de garnalen erdoor.

Bereidingstip

Vervang de pandanrijst door basmatirijst.

Gebruik voor de groenten ook eens een groentepakket voor nasi/bami.

Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.