Overige video's

Indisch stoofvlees

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Hoofdingrediënten Rode peper (408)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Bestrooi het vlees met zout en peper.
  2. Verhit de olie in een braadpan en bak de vleesblokjes lichtbruin. Roerbak de ui, knoflook, gember en peper 3 minuten mee.
  3. Schep de tomatenpuree erdoor en bak nog 1 minuut. Giet de ketjap en bouillon erbij en laat alles aan de kook komen. Het vlees moet onder staan.
  4. Zet de (ovenbestendige) pan in de oven of doe het gerecht over in een ovenschaal met deksel en plaats die in de oven. Verlaag de oventemperatuur na een half uur tot 160°C en stoof minimaal 1 uur. Bind de saus eventueel vóór het serveren met allesbinder of maïzena. Lekker met rijst en sperziebonen of broccoli.
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Hoofdingrediënten Rode peper (408)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.