Overige video's

Indiase viscurry met kruidige komkommersalade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Vezels 7 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten Wortel (150) Komkommer (226)

Bereiden

  1. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de wortel een paar minuten. Voeg de bloemkool en currypasta toe. Roerbak 1 minuut op een lage stand en voeg de tomatenblokjes toe. Roer door en laat afgedekt circa 15 minuten stoven
  2. Kook intussen de rijst. Schep voor de salade de komkommer, sjalot en groene kruiden door elkaar. Voeg de visblokjes toe aan de curry en laat afgedekt nog 10 minuten stoven op een lage stand.
  3. Klop het citroensap en de olijfolie door elkaar en schep deze dressing door de salade. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Breng de curry indien nodig nog verder op smaak en schep samen met de rijst op diepe borden. Bestrooi met de koriander en serveer de Indiase viscurry met de yoghurt en salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Vezels 7 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten Wortel (150) Komkommer (226)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.