Overige video's

Indiase nacho’s
Indiase nacho’s
(10)

Indiase nacho’s

Perfect om samen te delen: nacho’s. Lekker voor de borrel, als snack of als voorgerecht tijdens een diner. Deze nacho’s vallen gegarandeerd in de smaak.
Categorie hapje
Personen 10 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie en bak de kikkererwten met de garam masala en knoflook. Meng met de tortillachips, ui, paprika en rode peper. Verdeel de helft over een bakplaat en bestrooi met de helft van de geraspte kaas.
  2. Verdeel de rest van de chips erover en bestrooi met de rest van de kaas. Bak circa 10 minuten in de oven.
  3. Pureer intussen de koriander met de jalapeño­, limoensap, suiker en zout. Verhit 2 eet­lepels zonnebloemolie en roerbak hierin het komijnpoeder en chilipoeder ½ minuut. Roer deze olie door yoghurt.
  4. Neem de nacho's uit de oven en giet de groene chutney en het yoghurtmengsel naar smaak erover. Garneer eventueel met koriander en serveer direct.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.