Overige video's

Indiase mulligatawny soep

Met deze goedgevulde Indiase currysoep heb je het zo weer lekker warm. Je kunt oneindig variëren met dit klassieke recept. Eet smakelijk!
Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
4 g
Vezels 8 g
Zout 3,1 g
Print

Bereiden

  1. Smelt de boter in een grote pan. Voeg de bleekselderij, ui en wortel toe en bak circa 8 minuten op middelhoge stand.
  2. Voeg de knoflook, gember, kerrie en garam masala toe en bak al roerend 5 minuten. Voeg de bouillon, linzen en rijst toe en kook circa 15 minuten, tot de linzen en rijst gaar zijn.
  3. Voeg de spinazie, koriander en citroensap toe en roer kort door. Schep de soep in kommen en giet per kom 1 eetlepel yoghurt erin. Serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
4 g
Vezels 8 g
Zout 3,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.