Overige video's

Indiase ‘tosti’

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 780 kcal
Koolhydraten 101 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
14 g

Bereiden

  1. Meng de yoghurt met de knoflook, citroensap en kruiden. Schep de kipreepjes erdoor en laat afgedekt in de koelkast circa 30 minuten marineren.
  2. Verwarm de oven voor op 180ºC. Schep de kip in een ovenschaal en bak het vlees in het midden van de oven in 25-30 minuten gaar.
  3. Bestrijk de helft van de naanbroden aan één kant met crème fraîche. Verdeel de uienringen en koriander erover. Leg de kip erop en dek af met de rest van het naanbrood.
  4. Verhit een grillpan en rooster de ‘tosti' aan beide kanten.
  5. Halveer grote naantosti's eventueel. Serveer de mangochutney erbij.

Bereidingstip

Gebruik een contactgrill in plaats van een grillpan.

Variatie

Vervang tandoorikruiden door een mespuntje gemalen (zwarte) peper, 1 theelepel komijnpoeder (djinten), 1 theelepel korianderpoeder (ketoembar), 1 theelepel paprikapoeder, 1/2 theelepel kaneelpoeder en mespuntje gemalen nootmuskaat.

Voedingswaarde p.p.
Energie 780 kcal
Koolhydraten 101 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
14 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.