Overige video's

Indiase linzensoep

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de gember, ui, knoflook en specerijen circa 3 minuten.
  2. Voeg de gepelde tomaten, rode peper en bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de linzen toe en kook op een lage stand in circa 35 minuten gaar. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Hak de spinazie grof. Voeg de spinazie vlak voor het serveren toe aan de soep en laat slinken.
  4. Serveer de soep met een schep yoghurt en bestrooi met de koriander.

Wijnadvies

Carlomagno Grillo-Chardonnay

Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Marion Dijkhuizen 20-05-2019
Heerlijke soep!