Overige video's

Indiase korma currypasta

Curry is nóg lekkerder met een zelfgemaakte currypasta. Deze Indiase korma currypasta maakt je curry helemaal af. Maak in het weekend, bewaar goed afgesloten tot een paar weken in de koelkast of vries in kleine porties in.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Snijd of hak alle verse ingrediënten in kleine stukjes en maal ze met de cashewnoten fijn in een keukenmachine.
  2. Rooster de droge specerijen kort in een droge, hete koekenpan op een lage stand en maal daarna fijn in een vijzel (als het al poeders zijn dan hoeft dit niet meer).
  3. Voeg het poeder met de tomatenpuree bij de gemalen ingrediënten en maal nog 1 minuut in de keukenmachine tot een smeuïge pasta.

Bereidingstip

Bewaar goed afgesloten tot een paar weken in de koelkast of vries in kleine porties in.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.