Overige video's

Indiase knoflook-kaasnaan

4 gemiddeld brunch, lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
6 g
Vezels 2 g
Zout 0,5 g

Voorbereiden

Zeef de bloem en maak een kuiltje in het midden. Giet daarin 1 eetlepel olie, 100 ml warm water en de gist en kneed tot een glad deeg. Vet het deeg in met wat olie en laat circa 20 minuten rijzen. Verdeel het deeg in 4 balletjes en laat weer 20 minuten rijzen.

Bereiden

  1. Rol de balletjes een voor een uit. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de broden aan beide kanten goudbruin.
  2. Verhit de ovengrill. Beleg de naan met de kaas en gratineer kort onder de hete ovengrill tot de kaas gesmolten is.
  3. Verhit intussen de rest van de olie in een pan en fruit hierin de knoflook. Bestrijk de naan met de gebakken knoflook en serveer direct.

Bereidingstip

Deze Indiase knoflook-kaasnaan smaken lekker bij curry's of linzensoep.

Je kunt de broden ook bakken op de barbecue.

Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
6 g
Vezels 2 g
Zout 0,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.