Overige video's

In olijfolie gesmoorde andijvie met pijnboompitten
In olijfolie gesmoorde andijvie met pijnboompitten
(0)

In olijfolie gesmoorde andijvie met pijnboompitten

Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 145 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
2 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verhit de olie op een lage stand en bak hierin zachtjes de knoflook. Voeg de chilipeper of peper toe.
  2. Snijd de andijvie in de lengte in vieren. Verwijder eventueel de buitenste bladeren. Leg de andijvie op het snijvlak in de pan en bestrooi met wat zout. Laat met het deksel op de pan op een lage stand smoren.
  3. Schep na circa 3 minuten om en laat nog een paar minuten smoren.
  4. Schep de andijvie over op een schaal en giet de knoflookolie erover. Bestrooi met de pijnboompitten.
  5. Lekker bij rundersaucijsjes en gekookte krieltjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 145 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.