Overige video's

Ikan ritja ritja - Vis in pittige tomatensaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 210 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g

Bereiden

  1. Dep de vis droog. Verdeel deze in moten en besprenkel ze met citroensap.
  2. Strooi er wat zout over.
  3. Wrijf 1 eetlepel olie met ui, rode peper, trassi, knoflook en djahé in een vijzel tot een pasta of pureer de ingrediënten in de keukenmachine.
  4. Fruit dit mengsel 2 minuten in nog 1 eetlepel olie.
  5. Voeg de tomatenpuree, ketjap en het bouillontablet toe en meng er heet water door tot de gewenste sausdikte.
  6. Bak de vis 2-3 minuten per kant in de rest van de olie.
  7. Leg de vis op een schaal en giet de saus erover.

Bereidingstip

Voeg eens 1 eetlepel schenkstroop bij de saus.

Voedingswaarde p.p.
Energie 210 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.