Overige video's

IJsdessert met kiwi

4 eenvoudig desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
10 g
Hoofdingrediënten Witte chocolade (103) Kiwi (42)

Bereiden

  1. Laat het ijs in circa 30 minuten zacht worden in de koelkast.
  2. Schep de chocolade en nootjes erdoorheen. Bewaar van beide een beetje om te garneren.
  3. Zet het ijs terug in de diepvries en laat het goed hard worden.
  4. Schil de kiwi's rondom en snijd ze in zeer dunne plakjes. Verdeel de plakjes kiwi over 4 borden.
  5. Schep 4 mooie bollen van het ijs en leg ze in het midden van de kiwiplakjes.
  6. Bestrooi met blaadjes munt en nog wat extra gehakte chocolade en nootjes.

Variatie

Vervang de witte chocolade door pure chocolade. Gebruik hazelnoten in plaats van pistachenoten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
10 g
Hoofdingrediënten Witte chocolade (103) Kiwi (42)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.