Overige video's

Huzarensalade

6 eenvoudig brunch, voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de aardappelblokjes gaar. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Doe hetzelfde met de doperwten en de wortel.
  2. Klop een dressing van de olie, azijn, zout en peper. Schep de aardappels, doperwten, wortel, vlees, augurken, appel, zilveruitjes, ei en de dressing door elkaar.
  3. Scheur de slabladeren iets kleiner en serveer de huzarensalade op de sla. Verdun de mayonaise met de melk en bestrijk de salade ermee.
  4. Garneer de salade met augurk, tomaatjes en 2 wijzers van makreel. Leg 12 plakjes ei eromheen en ‘schrijf' met de ketchup cijfers erop.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.