Overige video's

Hutspot met komijn en snelle hachee

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
16 g
Hoofdingrediënten Krieltje (56)

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de krieltjes, worteltjes, de helft van de uien en de komijn 2-3 minuten.
  2. Giet de bouillon erbij en smoor in 12-14 minuten zachtjes gaar. Roer regelmatig door.
  3. Verhit voor de biefhachee de boter en bak hierin het vlees met de rest van de uien in circa 2 minuten goudbruin.
  4. Voeg de hacheekruiden, peper en 400 ml warm water toe. Stoof zachtjes 3-4 minuten.
  5. Bind met aangelengde maizena en breng op smaak met zout en peper.
  6. Laat de aardappel- en wortelballetjes heel of stamp ze grof. Bestrooi met de peterselie en serveer de biefhachee in eenpersoons schaaltjes erbij.
Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
16 g
Hoofdingrediënten Krieltje (56)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.