Overige video's

Hurry curry

Niet zoveel tijd om te koken vanavond? Ga dan voor deze hurry curry! Een ideaal recept voor doordeweeks, en ook nog eens vegetarisch. En met lekker veel groenten!
Voedingswaarde p.p.
Energie 820 kcal
Koolhydraten 121 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
8 g
Vezels 19 g
Zout 2 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de ui glazig. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut. Voeg de currypasta en gember toe en roerbak 4 minuten.
  2. Voeg de tomaten toe en bak 8-10 minuten op een lage tot middelhoge stand. Voeg de kokosmelk toe en kook 3 minuten. Bak het naanbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Voeg de krieltjes toe aan de curry en kook afgedekt een paar minuten tot ze gaar zijn. Voeg de doperwten, yoghurt en garam masala toe en verwarm 2 minuten al roerend op een lage stand. Garneer de curry met de koriander en serveer met de naan.
Voedingswaarde p.p.
Energie 820 kcal
Koolhydraten 121 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
8 g
Vezels 19 g
Zout 2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.