Overige video's

Huisgemaakte roti met kip

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1185 kcal
Koolhydraten 93 g
Eiwit 59 g
Vet
Waarvan verzadigd
62 g
16 g

Bereiden

  1. Verhit de olie in een stoofpan en fruit hierin de ui en knoflook.
  2. Voeg de masalakruiden toe en bak de kippenbouten rondom goudbruin.
  3. Voeg de aardappels en kippenbouillon toe, breng op smaak met zout en peper en laat 30 minuten sudderen.
  4. Voeg vervolgens de sperziebonen toe en kook deze 10 minuten mee.
  5. Pel de eieren.
  6. Verhit de olie en bak hierin de eieren op een hoge stand totdat er bruine belletjes ontstaan.
  7. Serveer de kip, aardappels, sperziebonen en eieren met de rotipannenkoekjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 1185 kcal
Koolhydraten 93 g
Eiwit 59 g
Vet
Waarvan verzadigd
62 g
16 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.