Overige video's

Hongaarse goulash

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
13 g

Bereiden

  1. Kruis de tomaten in, leg ze even in kokend water, pel ze en snijd ze in stukjes.
  2. Verwarm de olie in een braadpan en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg versgemalen peper, paprikapoeder en de vleesblokjes toe en braad dit 2 minuten aan.
  3. Verwarm de kippenbouillon en giet deze op het vlees zodat dit net onder staat. Breng aan de kook en laat daarna 1,5 uur zachtjes stoven.
  4. Schep daarna de paprika's en de tomaten erdoor en laat de goulash nog 30 minuten met deksel schuin op de pan zachtjes garen.
  5. Schep de chorizoreepjes met de yoghurt door de goulash. Verwarm nog even zonder te koken. Voeg zout naar smaak toe. Serveer er witte rijst of zilvervliesrijst bij.

Wijnadvies

Bij dit stevige gerecht past een volle, kruidige rode wijn: rode Spaanse Cariñena DO, Chileense cabernet sauvignon-merlot of Australische shiraz.

Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
13 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.