Overige video's

Hongaarse goulash met koolsalade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 56 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
13 g

Bereiden

  1. Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin de uienringen 2-3 minuten.
  2. Schep de tomatenpuree erdoor en bak nog 1 minuut. Schep het vlees met de paprikapoeder erdoor en bak in 3-4 minuten lichtbruin.
  3. Voeg de komijn, knoflook, paprika's en laurierblaadjes toe en giet de bouillon erbij.
  4. Stoof met het deksel op de pan op een lage stand circa 2,5 uur tot het vlees zacht is. Controleer af en toe of er nog voldoende vocht in de pan zit en voeg eventueel een scheutje water toe.
  5. Meng intussen de ingrediënten voor de koolsalade en zet deze in de koelkast.
  6. Breng de goulash op smaak met zout en peper en verwijder de laurierblaadjes.
  7. Bind het vocht eventueel met aangelengde maizena.
  8. Serveer met de koolsalade.
  9. Lekker met (zilvervlies)rijst.
Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 56 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
13 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.