Overige video's

Homemade vissticks met zeemeermin-mayo

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
5 g
Vezels 1 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten Griekse yoghurt (125)

Bereiden

  1. Laat de vis half ontdooien, dep droog en snijd de blokken in 2 of 3 dikke repen. Besprenkel de vis met een beetje citroensap en bestrooi met zout en peper.
  2. Doe de bloem in een diep bord. Klop het ei los in een ander diep bord. Meng het paneermeel met de helft van de citroenrasp in een derde diep bord.
  3. Haal de visrepen eerst door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en vervolgens door het paneermeel. Zorg dat de vis helemaal bedekt is.
  4. Verhit de olijfolie met de boter in een koekenpan en bak hierin de vissticks circa 4 minuten per kant tot ze rondom krokant en goudbruin zijn.
  5. Meng intussen de mayonaise met de yoghurt, rest van de citroenrasp en 1 eetlepel citroensap. Knip of snijd de nori heel fijn en meng door de saus.
  6. Verdeel de mayonaise over 4 schaaltjes en serveer bij de vissticks. Lekker met gebakken aardappels, doperwtjes en wortel.
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
5 g
Vezels 1 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten Griekse yoghurt (125)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.