Overige video's

Home made kip-kerriesalade

4 eenvoudig brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 160 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
1 g
Hoofdingrediënten Kipfilet (254) Rucola (241)

Bereiden

  1. Kook de kipfilet in de bouillon in circa 10 minuten gaar en laat de kip circa 30 minuten in de pan afkoelen. Trek de kip vervolgens met 2 vorken uit elkaar.
  2. Meng de mayonaise met de kerrie, peterselie en het sjalotje. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Roer de kip door de kerriemayonaise en serveer de salade op brood met een pluk rucola.
Voedingswaarde p.p.
Energie 160 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
1 g
Hoofdingrediënten Kipfilet (254) Rucola (241)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.