Overige video's

Home made eggnog

4 gemiddeld desserts, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Verwarm de melk en slagroom. Voeg het kaneelstokje toe en laat 10 minuten pruttelen. Laat iets afkoelen.
  2. Klop met een staafmixer de eidooiers met de suiker en vanillesuiker luchtig in een kom. Giet al kloppend de warme melk erbij. Schenk het mengsel terug in de pan en laat op een lage stand circa 5 minuten indikken.
  3. Roer de rum erdoor en laat in de koelkast minimaal 2 uur koelen.
  4. Schenk de eggnog over in 4 glazen en bestrooi met een snuf nootmuskaat.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.