Overige video's

Hollandse wok met gehaktmuffins

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
18 g

Bereiden

  1. Snijd de spekblokjes iets kleiner. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng het gehakt met het ei, paneermeel, spek, kaas, zout en peper. Verdeel het mengsel over de muffinvorm (12 vakjes).
  3. Bestrijk het gehakt met tomatenketchup en leg er een plak tomaat op. Bak de muffins 20-25 minuten in het midden van de oven.
  4. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de groenten en aardappelschijfjes.
  5. Serveer de wokschotel met de gehaktmuffins.

Variatie

Voeg aan de wokschotel 1 pot pastasaus toe en gebruik deze saus ook in plaats van de ketchup.

Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
18 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.