Overige video's

Hollandse wentelteefjes met walnotenstroop

4 eenvoudig ontbijt, brunch, lunch, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
15 g
Vezels 2 g
Zout 0,6 g
Hoofdingrediënten Walnoot (195)

Bereiden

  1. Klop de eieren los met de melk, vanillesuiker, suiker en kaneel. Week de sneetjes brood in dit mengsel.
  2. Verwarm de helft van de boter met de basterdsuiker en stroop. Schep de walnoten erdoor.
  3. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak hierin de wentelteefjes in 2-3 minuten per kant goudbruin. Serveer met de walnotenstroop.

Bereidingstip

Vervang de walnotenstroop in dit recept door crème fraîche met honing.

Neem rozijnenbrood of suikerbrood in plaats van witbrood.

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
15 g
Vezels 2 g
Zout 0,6 g
Hoofdingrediënten Walnoot (195)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.