Overige video's

Hollandse roerbakgroenten met kipfilet

Een makkelijk recept dat nooit verveelt: Hollandse roekbakgroenten met kipfilet. Dit gerecht met wortel, champignons en knolselderij staat binnen 20 minuten op tafel. Eet smakelijk!
Print

Bereiden

  1. Snijd de winterpeen en knolselderij in gelijke stukken. Breng water met zout aan de kook en blancheer hierin de peen en knolselderij circa 2 minuten. Giet de groenten af en laat uitlekken in een vergiet.
  2. Bestrooi de kipfilet met zout en versgemalen peper. Verhit het bakproduct en roerbak de kipfilet circa 2 minuten op een hoge stand.
  3. Voeg de wortel en knolselderij toe en roerbak circa 5 minuten op een lage stand.
  4. Voeg de champignons en bosui toe en roerbak nog circa 2 minuten op een hoge stand. Breng eventueel op smaak met zout en versgemalen peper en bestrooi het gerecht met de selderij. Lekker met aardappelpuree of rijst.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.