Overige video's

Hete kip met kroepoek en komkommer

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 820 kcal
Koolhydraten 92 g
Eiwit 45 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
4 g
Hoofdingrediënten Komkommer (226) Kipfilet (252)

Bereiden

  1. Bestrooi de komkommer met zout en voeg de azijn toe. Laat intrekken.
  2. Kook de mie en giet af.
  3. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak hierin de bamigroenten 5-6 minuten.
  4. Bak de kipreepjes in de rest van de olie goudbruin. Voeg de ketjap, ketchup, pindakaas en sambal toe en stoof zachtjes circa 10 minuten.
  5. Schep de bami door de groenten. Serveer de hete kip met de bami, komkommer en kroepoek.

Variatie

In plaats van komkommer is atjar tjampoer er ook lekker bij.

Voedingswaarde p.p.
Energie 820 kcal
Koolhydraten 92 g
Eiwit 45 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
4 g
Hoofdingrediënten Komkommer (226) Kipfilet (252)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.