Overige video's

Hete bliksem van de bakplaat

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
12 g
Hoofdingrediënten Vastkokende aardappel (124)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Leg de parten aardappel, appel en ui samen op een bakplaat en bestrooi met de knoflook, rozemarijnnaaldjes, (grof) zout en peper.
  3. Schep de olie erdoor en verdeel alles gelijkmatig over de bakplaat.
  4. Rooster 20-30 minuten hoog in de oven en schep tussendoor een paar keer om.
  5. Bak intussen de spekjes in een droge, hete koekenpan uit tot ze knapperig zijn. Laat de boter zachtjes smelten in de pan bij de spekjes.
  6. Schep de spekjes over de hete bliksem en serveer met de appelcompote.
  7. Lekker met een groene salade van kropsla met een mosterddressing.
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
12 g
Hoofdingrediënten Vastkokende aardappel (124)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.