Overige video's

Hertenbiefstukje met bosui en gember

Voedingswaarde p.p.
Energie 255 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
3 g
Print

Bereiden

  1. Snijd 2 hertenbiefstukken (of hazenrugfilets) in minibiefstukjes en bestrooi ze met zout en peper.
  2. Bak ze in een beetje arachideolie rondom bruin en schep ze uit het pannetje.
  3. Voeg aan het bakvet 1 lente-/bosuitje, in ringetjes gesneden (of neem fijngesneden prei), en 1 eetlepel iets kleiner gesneden gembersnippers toe en bak 2-3 minuten.
  4. Giet naar wens een klein scheutje rode wijn erbij. Serveer de jus bij de biefstukjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 255 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.