Overige video's

Hertenbiefstuk met cranberry-uienconfit

4 eenvoudig klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 275 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
5 g
Vezels 1 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten Hertenbiefstuk (8) Biefstuk (87)

Bereiden

  1. Bestrooi de biefstukjes met zout en peper. Verhit in een gourmetpannetje 1 eetlepel olie en fruit hierin de rode ui. Voeg de cranberrycompote, kookroom en een snufje nootmuskaat toe.
  2. Verhit in een ander pannetje steeds 1 eetlepel olie en bak de hertenbiefstukjes circa 2 minuten per kant. Bak de tijm kort mee.
  3. Serveer de biefstukjes met de cranberry-uienconfit en een takje tijm.

Variatie

Ook lekker met een chocolade-balsamicosaus: schenk een scheutje balsamicoazijn met een klein beetje stroop in het pannetje. Verwarm en laat hierin een stukje pure chocolade smelten. Roer goed en giet er een scheutje vleesbouillon bij.

Voedingswaarde p.p.
Energie 275 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
5 g
Vezels 1 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten Hertenbiefstuk (8) Biefstuk (87)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.