Overige video's

Herfstsalade met zache geitenkaas

Voedingswaarde p.p.
Energie 970 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
76 g
16 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en rooster hierin de walnoten. Laat ze uitlekken op een dubbel laagje keukenpapier. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Halveer de druiven (verwijder eventuele pitjes). Snijd de appels in vieren, verwijder de klokhuizen en snijd de kwarten in dikke driehoekjes.
  3. Halveer de ui en snijd de helften in flinterdunne halve ringen. Haal de slabladeren los. Gebruik de kleine blaadjes heel en snijd de grotere in brede repen.
  4. Bestrijk de sneetjes brood dik met de geitenkaas. Bestrooi de kaas met de tijmblaadjes. Besprenkel met de honing en de notenolie. Bak de kaasbroodjes in de oven in 10-12 minuten goudbruin en knapperig.
  5. Verdeel de sla over de borden. Meng druiven, appel, ui, zout en walnoten en bestrooi de salade hiermee. Druppel de vinaigrette over de salade. Leg op elk bord een sneetje brood met warme, zachte geitenkaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 970 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
76 g
16 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.