Overige video's

Herfstsalade met paddenstoelen en blauwe kaas

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
4 g
Hoofdingrediënten Mosterd (281)

Bereiden

  1. Snijd de paddenstoelen in stukken. Verwarm de olijfolie en roerbak de paddenstoelen op hoog vuur circa 2 minuten.
  2. Voeg de knoflook en tijm toe en bak nog een minuut mee. Laat afkoelen tot lauw.
  3. Klop de mosterd los met de azijn en voeg de olie langzaam toe tot een gelijkmatige dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Hussel deze dressing vlak voor het serveren door de sla en leg de sla op 4 borden.
  5. Verdeel de paddenstoelen erover. Verkruimel de kaas over de salade en bestrooi met de hazelnoten.

Bereidingstip

Lekker met brood.

Variatie

Ook lekker met geitenkaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
4 g
Hoofdingrediënten Mosterd (281)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.