Overige video's

Herfstsalade met mandarijn en hazelnoot
Herfstsalade met mandarijn en hazelnoot
(2)

Herfstsalade met mandarijn en hazelnoot

Deze herfst topper mag niet ontbreken dit seizoen: een vegetarische herfstsalade met hazelnoten, mandarijn en Parmezaanse kaas. Een simpele lunchsalade, maar ontzettend lekker!
Categorie lunch, voorgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 440 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
7 g
Vezels 4 g
Zout 0,6 g

Bereiden

  1. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Schep de dressing door de sla en verdeel over 4 borden.
  2. Rooster de hazelnoten lichtbruin in een droge, hete koekenpan. Verdeel ze met de ui, mandarijn en basilicum over de sla. Bestrooi met de kaas.

Bereidingstip

Vervang de hazelnoten in dit recept door pecannoten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 440 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
7 g
Vezels 4 g
Zout 0,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.