Overige video's

Herfstminestrone

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 240 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
2 g

Bereiden

  1. Vul de pot runderbouillon met water aan tot in totaal 1 liter bouillon.
  2. Breng de vleesbouillon, bouillontabletten, tomatenblokjes en kruiden aan de kook en voeg de wortel en aardappel toe. Laat circa 5 minuten zachtjes koken.
  3. Voeg de groene kool, bonen en ham toe en kook circa 2 minuten mee.
  4. Voeg eventueel nog wat extra water toe wanneer de soep te dik is en roer de selderij door de soep.
  5. Lekker met brood met tomatentapenade.

Variatie

Vervang de cannellinibonen door witte bonen uit blik. Voeg in plaats van parmaham een andere rauwe ham of gehaktballetjes toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 240 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.