Overige video's

Hemel op aarde

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1025 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
64 g
19 g

Bereiden

  1. Verhit de boter en fruit hierin de uien.
  2. Voeg de speklapjes en saucijsjes, bestrooid met zout en versgemalen peper, toe en bak ze rondom lichtbruin.
  3. Giet de bouillon erbij en stoof zachtjes circa 25 minuten met het deksel op de pan.
  4. Kook de aardappels met zout circa 10 minuten. Leg de appels en peren erop en kook zachtjes circa 10 minuten verder.
  5. Giet de aardappels, appels en peren af. Stamp of roer er met zout, versgemalen peper en kaneelpoeder een grove massa van.
  6. Serveer met de speklapjes, saucijsjes en uien erop. Geef er appelstroop en mosterd bij.

Bereidingstip

Voeg extra 60 gram blanke rozijnen toe of probeer in plaats van kaneel eens koekkruiden.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1025 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
64 g
19 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.